Consiliul Județean Gorj ar putea susține, din acest sezon, Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu și, în special, echipa de handbal feminin, care a promovat în prima ligă, considerată ca fiind una dintre cele mai puternice din lume. Pentru a putea rezista în campionat, este nevoie de o susținere puternică a echipei.

Robert Bălăeț, președintele CSM Târgu Jiu, a spus că se poartă discuții în acest sens: „Se discută cu reprezentanții Consiliului Județean Gorj. Căutăm soluții pentru a face față campionatului puternic în care vom evolua. Echipa este, până la urmă, a gorjenilor. La meciuri sunt prezenți iubitori ai sportului din tot județul“.

„Consiliul Județean are o obligație morală să se implice“

Și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, consideră că este nevoie de o susținere din partea Consiliului Județean Gorj: „De data aceasta, Consiliul Județean are o obligație morală să se implice. Până în acest moment, Primăria Târgu Jiu a alocat toate sumele pentru copii și juniori și echipele de la CSM. Ar fi o obligație morală a Consiliului Județean să se implice, deoarece aceste echipe reprezintă județul Gorj, nu doar Târgu Jiu“, a precizat Romanescu la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

Leave a Comment

© Copyright 2019 -    |   All Rights Reserved IGJTV   |     Designed by LeetWeb.