Comisie pe drumurile județene. Oficialii Consiliului Județean Gorj vor să afle dacă societățile care vor asigura deszăpezirea pe aceste tronsoane sunt pregătite să acționeze. Contractul a fost câștigat de un consorțiu de firme.

„O comisie formată din reprezentanții Consiliului Județean Gorj, Inspectoratului Județean de Poliție Gorj – Serviciul Rutier, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Lt. Col. Dumitru Petrescu” al județului Gorj, Instituției Prefectului – JUDEȚUL GORJ și ai Direcției Județene de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor, au verificat stadiul pregătirilor privind desfășurarea activității de prevenire și combatere a înzăpezirii pe rețeaua de drumuri publice județene în perioada convențională de timp friguros 2022-2023, conform Acordului Cadru nr. 13569/19.10.2020 încheiat între Județul Gorj în calitate de promitent-achizitor și Asocierea dintre S.C. YDAIL CONSTRUCT S.R.L.(lider), S.C PROREDRUM S.R.L.(asociat), S.C. MANINTER CAR S.R.L.(asociat) și S.C. DACOREX COM S.R.L. (asociat), în calitate de executant-prestator, având ca obiect „Lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea Județului Gorj”, au transmis oficialii CJ Gorj, printr-un comunicat de presă.

În acest sens, au fost vizualizate bazele de deszăpezire Turceni, Motru, Gureni și Curtișoara. Potrivit oficialilor, sunt asigurate stocurile de material antiderapant (nisip+sare) în proporție de 75% conform prevederilor contractuale; stocurile de motorină, benzină, uleiuri, etc, pentru funcționarea utilajelor pe o perioadă de 14 zile de acționare continuă;

Totodată, a fost verificată starea utilajelor de deszăpezire așa cum au fost comunicate în Planul operativ de acțiune pe timpul iernii transmis de către Asociere și modul de instruire a personalului care participă la prevenirea și combaterea lunecușului și înzăpezirii drumurilor publice județene.

Leave a Comment

© Copyright 2019 -    |   All Rights Reserved IGJTV   |     Designed by LeetWeb.