Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu dispune de un sistem complet pentru neurochirurgia coloanei lombare. Achiziția a fost facută de Consiliul Județean Gorj.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, este convins că investițiile  făcute la nivelul unității sanitare și colaborarea deschisă cu medicii care doresc să facă performanță și în Târgu Jiu vor duce la servicii medicale de calitate. Compartiment de neurochirurgie la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu a fost înființat, recent, de la zero, odată cu venirea medicului Dragoș Coldușu în unitate.

„Sunt spitale care se plâng că le pleacă medicii, însă, la noi, datorită implicării și investițiilor făcute de Consiliul Județean, continuă să vină profesioniști tineri, dornici să ne ajute să creștem calitatea serviciilor medicale în orașul nostru. De când Dragoș Coldușu a hotărât să se alăture medicilor noștri, echipa Consiliului Județean Gorj a făcut tot posibilul să doteze acest compartiment de neurochirurgie, din cadrul secției Chirurgie 1, cu aparatură de ultimă generație și instrumentar.
Așa se face că am reușit să achiziționăm un Sistem complet pentru neurochirurgia coloanei lombare, lucru care pentru spitalul din Târgu-Jiu reprezintă o mare realizare, astfel putând începe realizarea unor operații care până acum nu erau posibile la spitalul din Târgu-Jiu.
Nu trebuie să vă îndoiți nicio clipă că, în continuare, echipa noastră va face toate eforturile pentru a achiziționa cele mai moderne echipamente medicale pentru spitalul din Târgu-Jiu, fiindcă doar astfel vom reuși să creștem calitatea serviciilor medicale pentru gorjeni”, a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Leave a Comment

© Copyright 2019 -    |   All Rights Reserved IGJTV   |     Designed by LeetWeb.