Urmatorii 20 de ani

Inceputul

Radio Impact și Impact TV au apărut ca o continuare firească a proiectului igj.ro – ”portalul cu stiri de Impact”. Lansate pe 18 aprilie 2020, cu una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment ”Mega Show Live”, Radio Impact și Impact TV tind să devină cea mai complexă platformă multimedia din regiune. Și este doar începutul. Ne regăsiți pe noul site igjtv.ro și în curând pe canalele clasice (CATV ȘI FM)

Primii 20 de ani

in imagini

În urmă cu un sfert de secol, în luna Mai, se năștea Radio Omega, cel ce avea să devină cel mai iubit radio gorjean ”all time”.

O parte din echipa nou înființatului Radio Tg-Jiu, la propunerea lui Florin Trestianu și Daniel Buleac, încep noul proiect.

Nelu Dumitru, Mihai Picu, Dan Slejuc, Alin Vlădulescu, alături de Anamaria Cănăvoiu, Daniela Covei, Bogdana Păsculescu, Marius Stan, Cristi Grama, Cristi Constantinescu și Daniel Nimară, formează echipa inițială.

Câteva luni mai târziu li se alătură Oana Pănescu, Manuela Negru, Pedro Stancu, Dan Moșteanu și Alin Roibu.

Cu o asemenea echipă, succesul a fost doar o chestiune de timp…

1999 – Premiere pe bandă rulantă

11 August 1999, ultima eclipsă totală de soare din secolul al-XX-lea a venit cu premiere locale și naționale.

Echipa noastră a reușit atunci mai multe premiere, unele neatinse nici în prezent.

A fost pentru prima dată când Daniel Nimară și colegii săi au urcat pe aceeași scenă ”Naționala de rock a României” – Trupa Iris și ”Seniorii Hip-Hop-ului românesc” – Trupa B.U.G. Mafia.

A fost primul spectacol desfășurat pe Stadionul Municipal.

A fost prima oară când, la încheierea show-lui, s-a desfășurat un grandios spectacol de artificii, ulterior preluat de către Primăria Municipiului Tg-Jiu.

A fost prima, și din păcate ultima oară, când un spectacol ”open air” de asemenea amploare a fost transmis live către o televiziune națională.

Apar Radio Impact și mai apoi Impact TV . O continuare firească a proiectului igj.ro – ”portalul cu stiri de Impact”. Lansate pe 18 aprilie 2020, cu una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment ”Mega Show Live”, Radio Impact și Impact TV tind să devină cea mai complexă platformă multimedia din regiune. Și este doar începutul. Ne regăsiți pe noul site igjtv.ro și în curând pe canalele clasice (CATV ȘI FM)

Povestea continua…

© Copyright 2019 -    |   All Rights Reserved IGJTV   |     Designed by LeetWeb.