Alin Roibu

inginer de sunet, redactor muzical

Alin Roibu, cunoscut mai mult ca ”Dj Shao”, probabil cel mai iubit DJ din Gorj printre sutele de prieteni care și-au sărbătorit cele mai importante evenimente din viață, pe cea mai bună muzică și în cea mai frumoasă atmosferă.
Meloman de când se știe și cu o biografie vastă în domeniul entertainment-ului, Dj Shao ia prima dată contact cu lumea radio-ului în toamna anului 1996, primind o ofertă de colaborare cu Radio Omega de la bunul său prieten Daniel Nimară, care l-a văzut ca și dansator pe scena Casei de Cultură Tg-Jiu.
În anul 2000, pentru 4 ani de zile adaugă la bibliografia sa, un bine meritat atestat de operator sunet pentru postul Antena 1 Tg-Jiu.
Începând cu anul 2005, Alin Roibu își lărgește orizonturile, ajungând inginer de sunet pentru Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” ocupându-se de sonorizarea piselor de teatru puse în scenă.
4 ani mai târziua, DJ Shao decide să se întoarcă la prima sa iubire și anume la Radio Omega ca și operator de sunet și redactor muzical, până în anul 2017.
Din 2017 și până în prezent, acesta obține un post ca și regizor tehnic de scenă în cadrul Școlii Populare de Artă Tg-Jiu.
Ajuns una dintre cele mai cunoscute voci din radioul local, DJ Shao își face face din nou apariția pe postul Radio Impact. Dornici să fie mereu în pas cu tendințele actuale, împreună cu Daniel Nimară dezvoltă un nou concept în mediul online prin care, în fiecare sâmbătă seara, își încântă urmăritorii cu un ”Mega Show Live” unde promovează cea mai bună muzică din anii 80 încoace și onorează fiecare cerință a publicului.

Leave a Comment

© Copyright 2019 -    |   All Rights Reserved IGJTV   |     Designed by LeetWeb.