Avem doar 23 de ani când am pășit timid, pentru prima dată, într-o redacție a unui ziar. Mi-a plăcut atât de mult încât nu am mai vrut să plec de acolo. Totul a început în toamna lui 2005 când un anunț mi-a îndrumat pașii spre celebrul cotidian ”Impact în Gorj”. Eram un simplu agent de marketing, pe atunci, dar pentru mine era mai mult decât îmi puteam dori. În cei 15 ani, care s-au scurs de atunci, am crescut sentimental și am evoluat enorm și nu pot decât să le mulțumesc oamenilor frumoși care m-au ajutat să ajung Ana de astăzi, un om mai bun și mai înțelept. Sunt vorbăreață, încăpățânată, plină de viață și optimistă, îmi place să evoluez și fac parte din categoria oamenilor norocoși care merg cu drag la muncă. Probabil că și peste încă 15 ani, tot aici voi fi. Tot ceea ce-mi doresc este să las o dâră de culoare pe oriunde trec....

Cu o experiență de peste 30 de ani în presa scrisă și în televiziune, Aura Stoenescu este om de anchetă jurnalistică, documentar, reportaj, este editorialist și realizator tv. A început activitatea în presă ca reporter de știri, lucrând atât în presa locală cât și, în calitate de corespondent, la Antena 1 și TVR. A colaborat cu Jurnalul Național. Este cofondator al săptămânalului Vertical și al televiziunii N-SAT TV Regional. În prezent, este redactor șef la cotidianul Impact în Gorj și realizator al emisiunii SEMNAL, la Impact TV.

În anul 2000, pentru 4 ani de zile adaugă la bibliografia sa, un bine meritat atestat de operator sunet pentru postul Antena 1 Tg-Jiu. Începând cu anul 2005, Alin Roibu își lărgește orizonturile, ajungând inginer de sunet pentru Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” ocupându-se de sonorizarea piselor de teatru puse în scenă. 4 ani mai târziua, DJ Shao decide să se întoarcă la prima sa iubire și anume la Radio Omega ca și operator de sunet și redactor muzical, până în anul 2017.

În media de un sfert de secol. Totuși tânăr și neliniștit. Conduce un cotidian de tradiție de 10 ani și a condus timp de peste 10 ani, cea mai urmărită televiziune locală la acea vreme, deși se consideră un om eminamente de radio. După o "copilărie" prelungită (20 de ani), în întregime petrecută la Radio Omega, a început, în plină pandemie, un proiect de anvergură ce se vrea un reper în domeniul platformelor multimedia.

Persoana despre care o sa va vorbesc astazi se numeste Cozmulescu Emanuel . Functia pe care acesta o ocupa este de director tehnic in cadrul institutiei IGJ, insa acesta dispune de o varietate de aptitudini in cadrul emisiei Audio -Vizuale . Un om cu o experinta de mai multi ani in cadrul televiziunilor aflate atat in afara tarii cat si in Romania , acesta dispune atat de aptitudini de filmare (cameraman ,fotograf ) cat si aptitudini editoriale (editor , montaj , regie ).Avand in spate o experinte vasta in domeniul Audio -Vizualului acesta poate sa suplineasca foarte usor si rolul de regizor de emisie, regizor de platou dar si regizor de studio , sunetist si multe altele.Este o persoana care un timp de reactie extrem de rapid , claritate in vorbire , ablitati de coordonare si de lucru in echipa , fiind o persoana foarte sociabila , comunicativa si extrem de responsabila si dedicata muncii sale. Emanuel dispune de cunostinte in domeniul ingineriei electronice , electrice si tehnologice, fiind un pasionat al pc buildingului. Este un entuziast cand vine vorba despre asamblarea de calculatoare conform unui model personalizat ,dar si predeterminat.Toate aceste lucruri ii ofera controlul si cunostintele depline in aproape orice domeniu tehnic sau technologic

Norbert Vaduva este un antreprenor pasionat de tehnologie și media, cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul digital. Născut și crescut în România, Norbert și-a început cariera în lumea online-ului cu o viziune clară: să ofere publicului acces la informații variate și interesante.

„Dacă nu era muzica anilor 90,trebuia musai să o inventez pentru perioada aceea. Adormeam cu walkman’ul pe urechi în ritmurile lui Michael Jackson…cu Maxx..cu DJ Bobo. Apoi am luat alte căsti, mai mari…am pus mana pe un Pobeda. Pe un deck…Am descoperit pasiunea pentru a incanta lumea cu acea muzică de neuitat! Muzica aceea nu trebuie sa dispară niciodată! Radio Impact va avea grijă ! 😉

Absolvent al Facultății de Filosofie și Jurnalism, am debutat ca jurnalist în anul 1998, la publicația „Ora Gorjului“. După doi ani, am fost cooptat în cadrul redacției din Târgu Jiu a ziarului regional „Gazeta de Sud“. În anul 2002, am început o frumoasă colaborare la săptămânalul «Informația Gorjului“, unde am ocupat posturile de redactor șef adjunct și redactor șef. În paralel, am realizat, la Radio Târgu Jiu, emisiunea „Pisica neagră cu clopoței“, alături de Eugen Măruță, de care își amintesc și în prezent cei care se aflau sub tirul întrebărilor noastre. În anul 2004, am devenit reporter corespondent al publicației „Evenimentul Zilei“, condus în perioada respectivă de Cornel Nistorescu. A fost o perioadă cu multe împliniri profesionale, nu de puține ori articolele pe care le-am realizate au deschis prima pagină a ziarului. O situație interesantă a fost atunci când l-am dat în judecată pe celebrul baron Nicolae Mischie, pentru insultă și calomnie. În fața judecătorului, Mischie a fost nedumerit și revoltat de faptul că tot el este dat în judecată de mine, care scriu mereu articole critice despre el. Frumoase vremuri… În 2009, colegii de la postul Antena 1 Târgu Jiu mi-au oferit, la Gala din anul respectiv, premiul „Cel mai bun jurnalist“. Anul 2012 a însemnat numirea în postul de coordonator al redacției din Târgu Jiu a publicației „Adevărul de Seară“, care a aparținut de „Adevărul Holding“. În același timp, am realizat, alături de Eugen Măruță, emisiunea „Întrebările zilei“ de la TV Sud, dar și emisiunea de reportaj de televiziune „La limita imposibilului“. Între anii 2014-2015, am fost redactor șef la TV Sud. Din anul 2014 sunt redactor – corespondent la publicația „Adevărul“. Timp de doi ani am fost moderatorul unei emisiuni la postul Gorj Tv, iar un an de zile am prezentat emisiunea „Pro și contra“ de la Radio Târgu Jiu. Din toamna anului 2020, m-am alăturat proiectului Impact Tv, unde realizez emisiunea „Față în față“.

Si-a inceput cariera in presa in 1998, debutand in audio-vizual mai intai ca redactor TV (Antena 1) iar la scurt timp a trecut in spatele camerei de filmat, fiind atras mai mult de domeniul imaginii si al fotografiei. Primul sau contact cu radioul a avut loc in cadrul emisiunii "Omega Show Live" la Radio Omega – Targu Jiu, o editie aniversara la care a fost invitat. La scurt timp i s-a propus sa se alature echipei si a renuntat la televiziune in favoarea radioului, unde a ramas aproape 5 ani ca reporter-redactor de stiri si coprezentator la o emisiune de divertisment. In paralel s-a ocupat si de imagine, urmandu-si pasiunea pentru film si fotografie, lucru ce i-a adus numeroase colaborari si participari la expozitii si prezentari de gen. Dupa o absenta de aproape 3 ani din tara, s-a reintors in televiziune, primind oferte din partea mai multor posturi locale si nationale, aflate in cautarea unor operatori de imagine.

Un tip simplu pentru unii si foarte complicat pentru altii! Muzica am descoperit-o pe la 12 ani. Pe un casetofon mono Grundig! Au venit apoi magnetofoanele : Majak, Kashtan si bijuteria de Rostov! La Akai nu avea acces oricine! Viata la radio a inceput in 1996 la Radio Omega! Au urmat peste 20 de ani de sonorizari live la diverse concerte la care am fost sunetist pentru toti solistii si trupele celebre din tara: N&D, SWEET KISS, K1, BLONDIE, 3SE, ANDRA, DELIA, PARAZITII, BUG MAFIA, O-ZONE etc! La Omega am inceput in 1996, cu emisie de pe casete si cd-uri, si in mai putin de 2 ani, am reusit sa implementez un soft de emisie automatizata. In paralel cu activitatea de la Radio Omega, in 2000, imi lansez propriul studio de inregistrari digitale cu orchestra: BPM! Prima reusita: TRITON – BRUNETA! Apoi au venit primele inregistrari de muzica populara, cu Olguta Berbec, si am inceput o frumoasa colaborare cu Scoala Populara de arta Targu-Jiu si cu multi solisti de muzica populara. Ultima “statie” a fost Radio Infinit! Dupa cativa ani la Infinit am decis sa ma ocup doar de firma mea de reparatii calculatoare: X-PERT!  La Radio Impact am acceptat sa il ajut pe prietenul si fostul coleg de la Radio Omega ,Daniel Nimara! Fireste Pro bono! Consider ca editarea sunetului nu are secrete prea multe pentru mine ca de altfel si softurile cu care am lucrat(amintesc doar cateva): Cubase, Sonar, Sequoia, Nuendo, Sound Forge, Samplitude, Fruity Loops, Presonus, Adobe Audition, Jazler, Megamix iar pentru mastering alegerea mea au fost: Waves, Izotope Ozone, Wave Arts, Weiss DS1-MK3. Un sfat pentru cei care sunt la inceput de drum in “ audio world” : primul lucru pe care trebuie sa il invatati e diferenta intre o mufa balansata si una nebalansata! Va scuteste de probleme majore cand mixerul are phantom power 48v activat pentru microfoanele condenser! Al doilea sfat : nu va bazati mereu pe urechea voastra! Urmariti si VU-metrul si “mai usor” cu EQ-ul! Cateodata o corectie de doar 1db e prea mult ! Si ultimul sfat: folositi casti de calitate ! In topul meu,no 1 sunt Senheisser! Urmeaza: Pioneer,AKG ,JBL.

Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă