Cătălin Măruță- implicat în acțiuni de protejare a mediului

Scris de In aprilie 3, 2024

Într-o mișcare care a impresionat și inspirat mulți dintre urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, Cătălin Măruță a dezvăluit recent că are o practică personală de colectare și reciclare a sticlelor de plastic goale. Prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, celebrul prezentator TV și-a împărtășit angajamentul său față de protejarea mediului înconjurător și a oferit o privire  în procesul său de reciclare.

În videoclipurile postate, Cătălin Măruță nu doar că arată modul în care colectează sticlele de plastic, ci și demonstrează că implică întreaga sa familie în această activitate responsabilă. Fiica sa, Eva Măruță, este prezentată alături de el, oferindu-i ajutor în procesul de reciclare. Această implicare a copilului său într-o cauză atât de importantă nu doar că demonstrează educația ecologică oferită în familie, ci și aduce un exemplu de responsabilitate și acțiune concretă în protejarea mediului.

Cătălin Măruță nu doar colectează sticlele de plastic goale, dar și le transportă ulterior la centrele special destinate reciclării acestora. În postările sale, el își încurajează și urmăritorii săi să adopte aceeași practică și să contribuie la reducerea impactului negativ al plasticului asupra mediului.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă