Ce jocuri vor fi oferite pe LinkedIn?

Scris de In martie 21, 2024

LinkedIn, platforma de socializare profesională deținută de Microsoft și recunoscută pentru facilitarea conexiunilor între profesioniști din diferite domenii, se pregătește să introducă jocuri. Această schimbare a fost inițial descoperită în codul platformei și ulterior confirmată de reprezentanții săi.

Planul LinkedIn este de a oferi acces la puzzle-uri, precum celebrul Wordle, care a avut un succes imens și a fost achiziționat de New York Times. În speranța obținerii aceluiași nivel de popularitate online, LinkedIn va lansa inițial trei jocuri: Queens, Inference și Crossclimb.

Scopul principal al introducerii jocurilor pe LinkedIn este de a crește timpul pe care utilizatorii îl petrec pe platformă, chiar dacă acest lucru înseamnă o deviere de la caracterul său profesional inițial. În căutarea modalităților de a stimula angajamentul utilizatorilor săi, LinkedIn explorează noi domenii de conținut, iar acest pas ar putea fi doar începutul. Cu o bază de utilizatori de peste un miliard, platforma ar putea continua să adauge și alte tipuri surprinzătoare de conținut în viitor.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă