Clădire celebră din Los Angeles, devenită showroomul unei gorjence

Scris de In mai 24, 2024

Gorjeanca Alina Cîrstea, în vârstă de 39 de ani, a reușit să-și extindă afacerea în domeniul creației vestimentare peste Ocean, stabilindu-și o filială în inima Los Angeles-ului. Compania pe care o conduce s-a impus pe plan mondial, cu o prezență tot mai notabilă pe piața americană, mai ales după deschiderea recentă a unei filiale pe coasta de vest a Statelor Unite. Showroomul situat pe iconicul Sunset Boulevard, într-o clădire cu o istorie fascinantă, o perlă arhitecturală,care a devenit punct de referință pentru turiști și a servit ca decor pentru filmul iconic „Scarface”, cu inegalabilul 𝘈𝘭 𝘗𝘢𝘤𝘪𝘯𝘰 în rolul principal este acum “casa” 𝗖𝗥𝗜𝗦𝗧𝗔𝗟𝗟𝗜𝗡𝗜

Specializându-se în vânzarea rochiilor de seară, a rochiilor de cocktail, a creațiilor haute couture distincte, a rochiilor sofisticate de mireasă și a costumelor din două piese, compania românească a atras atenția unor figuri de renume de pe Covorul Roșu de la Hollywood, printre care se numără Helen Hunt și Geena Davis.

Alina Cîrstea a subliniat importanța alegerii Sunset Boulevard din Los Angeles pentru amplasarea showroom-ului său, având în vedere prestigiul orașului ca centru al industriei cinematografice și al evenimentelor mondene din SUA. Ea a menționat că Los Angeles-ul nu doar că reprezintă epicentrul modei și al divertismentului, dar și că atrage o populație diversă și cosmopolită, oferind astfel o platformă unică pentru prezentarea colecțiilor sale unei audiențe variate și sofisticate. De asemenea, a subliniat faptul că există numeroase evenimente de pe Covorul Roșu care pot contribui la promovarea brandului său.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Continuați citirea

Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă

Prezentare Curent