Cum arată viața de familie a Roxanei Vancea?

Scris de In martie 29, 2024

La 33 de ani, Roxana Vancea, fostă vedetă TV, își găsește împlinirea în viața personală, concentrându-se pe familia sa. După ce a devenit mamă, relația sa cu soțul ei, Dragoș Paiu, a suferit modificări semnificative. Vancea împărtășește că experiența maternității a fost un adevărat rollercoaster emoțional, aducându-i cei mai frumoși ani din viața ei.

Într-un interviu, Roxana Vancea dezvăluie că din momentul nașterii fiului lor, Zian, rutina familiei s-a schimbat radical. În prezent, copiii dorm alături de ea, iar soțul ei doarme singur, ceea ce a modificat dinamica relației lor. Cu toate acestea, Vancea subliniază că, deși timpul petrecut împreună este limitat, nu neglijează relația lor și încearcă să mențină flacăra iubirii vie prin susținere reciprocă și disponibilitate.

Familia Roxanei Vancea s-a mărit în 2021, odată cu nașterea lui Zian, adăugându-se la familia existentă a lui Dragoș Paiu, care mai include și pe Milan, fiul său dintr-o relație anterioară. Vancea a mărturisit că gestionează relația cu Milan cu grijă și că cei doi băieți au o legătură frumoasă, plină de iubire reciprocă.

În ceea ce privește relația cu mama lui Milan, Roxana Vancea afirmă că este una cordială, concentrându-se pe binele băiatului lor comun și discutând aspecte legate de educație și sănătate.

Roxana a dezvăliut faptul că în curând îi așteaptă o vacanță la Disneyland alături de cei mici și explorarea unor locuri din țară. De asemenea, au în plan o posibilă lună de miere spre sfârșitul anului.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă