Delia se confruntă cu probleme de sănătate

Scris de In aprilie 4, 2024

Recent, Delia a pășit pentru prima oară în Statele Unite ale Americii în cadrul unui turneu de promovare al albumului său cel mai recent, „Flex”, lansat la sfârșitul anului trecut. A susținut deja concerte în New York pe 29 martie și în Chicago pe 30 martie, urmând ca pe 6 aprilie să ajungă la Montreal.

Cu toate acestea, călătoria în țara tuturor posibilităților a adus cu sine și anumite probleme de sănătate pentru artistă.

Delia a împărtășit comunității sale de pe o rețea de socializare că se confruntă cu amețeli ciudate încă de când a ajuns în America. Aceste stări o îngrijorează, mai ales că a avut grijă să respecte o rutină sănătoasă pe întreaga perioadă a șederii sale în țară, inclusiv hidratare corespunzătoare, somn regulat și suplimentarea dietei cu vitamine și minerale.

Amețelile nu sunt constante și au loc din 5 în 5 minute, persistând câteva secunde, după care dispar. În încercarea de a gestiona simptomele, Delia a achiziționat mai multe medicamente din farmacie și un tensiometru, în încercarea de a identifica eventuale fluctuații ale tensiunii arteriale în timpul episoadelor de amețeală.

„De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute. Sunt bine, nu vă faceți griji. (…) Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală. Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg.”- a transmis Delia pe Instagram


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă