Irina Manea- ce secret a împărtășit cu urmăritorii?

Scris de In aprilie 17, 2024

Când vine vorba de influenceri, deseori admirăm stilul lor de viață glamuros, fotografiile perfect compuse și aventurile lor pline de culoare. Cu toate acestea, uneori, chiar și cei mai populari influenceri aleg să împărtășească povești mai personale, dezvăluind aspecte din copilăria lor care să ne apropie mai mult de ei. Recent, influencerita Irina Manea a făcut exact acest lucru, împărtășind un mic secret cu urmăritorii săi, deschizându-le ușa spre o parte din trecutul ei.

Într-o postare, Irina Manea a mărturisit că în copilărie obișnuia să țină un jurnal în care scria zi de zi. Această mică comoară a trecutului ei a rămas păstrată, iar recent, influencerita a hotărât să împărtășească cu urmăritorii ei o mică bucată din această comoară ascunsă, publicând o pagină din jurnalul ei din data de 21 noiembrie 2008.

În această pagină, micuța Irina își împărtășea gândurile și activitățile zilnice. Se pare că în acea zi specială, Irina se bucura de desenele animate „Skank Fu”, iar o mică dilemă o macina: foamea ei. Cu toate acestea, Irina confesase în jurnal că îi este greu să spună mamei sale acest lucru, deoarece aceasta i-ar pregăti ciorbă, iar micuța nu era prea încântată de acest lucru.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă

Prezentare Curent