Octavia Geamănu compune prima piesă pentru Direcția 5

Scris de In martie 20, 2024

Octavia Geamănu, fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, a surprins publicul recent pe pagina sa de socializare. Într-un anunț neașteptat, Octavia Geamănă a dezvăluit detalii despre viața sa personală și profesională, aducând o veste plină de emoție pentru toți cei care o urmăresc.

Este binecunoscut faptul că Octavia Geamănu este căsătorită cu Marian Ionescu, unul dintre membrii trupei Directia 5, și că cei doi au împreună un băiețel. De data aceasta, Octavia a împărtășit o altă bucurie, una legată de cariera sa muzicală și de formația soțului său.

Într-un gest incitant, Octavia a anunțat că în curând va fi lansat un nou album al trupei Directia 5, intitulat „Senzitiv”. Acest anunț a stârnit un val de entuziasm printre fanii formației, care așteaptă cu nerăbdare să asculte noua creație muzicală a trupei lor favorite.

Dar surpriza nu s-a oprit aici. Octavia Geamănu a dezvăluit că pe acest album se va regăsi și o piesă compusă chiar de ea însăși. Piesa, intitulată „Cum de tu nu vezi”, promite să fie una emoționantă și profundă, capturând trăiri și situații de viață la care mulți dintre ascultători se pot identifica.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *



Continuați citirea

Articolul precedentPost

Delia-turneu în SUA


Thumbnailul

Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă