Andra continuă seria concertelor „Tradițional 2” în România

Scris de In martie 26, 2024

Celebra artistă Andra își continuă turneul „Tradițional 2” cu un concert extraordinar care va avea loc în România. Evenimentul va avea loc în data de 20 aprilie, în Piața Unirii din Oradea și va fi desfășurat în aer liber, oferind publicului o experiență muzicală memorabilă sub cerul liber.

Concertul reprezintă o continuare a seriei de spectacole „Tradițional 2” și vine ca răspuns la dorința fanilor din țară de a fi martori la interpretarea live a unor piese consecrate.

Începând cu ora 19, Piața Unirii din Oradea va deveni centrul unei serii de emoții și bucurii muzicale, unde Andra va încânta publicul cu vocea sa inconfundabilă și cu un spectacol plin de energie și emoție.

Această veste vine după ce biletele pentru concertul din aceeași serie, desfășurat în Germania, au fost epuizate, ceea ce demonstrează popularitatea și dorința publicului de a participa la evenimentele organizate de Andra.

Pentru fanii din România și nu numai, acest concert reprezintă o oportunitate unică de a se bucura de muzica și talentul uneia dintre cele mai iubite artiste din țară.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă