Andra Măruță- ce mesaj a transmis pe pagina sa de socializare?

Scris de In aprilie 19, 2024

Andra Măruță, cunoscuta cântăreață, a adus o veste mare fanilor săi prin intermediul paginii sale de socializare. Într-o postare plină de entuziasm, artista a anunțat că filmul în care joacă fiica sa, Eva Maruță, intitulat „Tati Part-Time”, va fi disponibil pe Netflix începând cu data de 1 mai.

Această veste a stârnit bucurie și entuziasm printre urmăritorii Andrei Măruță, care au fost cu ochii pe parcursul acestei producții. Un aspect special al acestui film este prezența fiicei sale, Eva Maruță, în rolul principal, ceea ce adaugă un sentiment de conexiune și intimitate emoțională pentru familia Maruță și publicul lor.

„Tati Part-Time” a fost deja lansat în cinematografele din România cu câteva luni în urmă și a fost primit cu entuziasm și apreciere. Filmul a captivat publicul prin povestea sa inedită și prin interpretările remarcabile ale actorilor.

Cu toate acestea, succesul nu s-a oprit la granițele țării natale. „Tati Part-Time” a traversat hotarele și a fost difuzat și în cinematografele din Londra și Germania începând cu luna martie. Această expansiune internațională a consolidat statutul filmului ca o creație cinematografică de calitate și a adus povestea și talentul actoricesc al Evei Măruță în atenția unei audiențe globale.

Lansarea pe Netflix va oferi oportunitatea ca și mai mulți spectatori să se bucure de această experiență cinematografică captivantă, aducând povestea „Tati Part-Time” în casele lor și oferindu-le posibilitatea să se conecteze cu personajele și mesajele filmului într-un mod intim și personal.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Continuați citirea

Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă