Apel umanitar !

Scris de In martie 19, 2024

Maria-Bianca Vîrtelniță, o tânără din Bengești Ciocadia, se află într-o situație critică și are nevoie urgentă de sprijin financiar în valoare de 22.000 de euro. Această sumă este crucială pentru operația vitală pe care și-o dorește, deoarece până în prezent s-au strâns doar 8000 de euro. Destinul ei depinde în continuare de oamenii generoși din Gorj care pot contribui financiar pentru intervenția chirurgicală ce ar putea oferi șansa unei vieți normale pentru tânăra Bianca!

Cu toate eforturile depuse, suma de bani acumulată în contul familiei este mult sub necesarul pentru efectuarea operației programate pentru data de 26 martie. Bianca și sora ei, în vârstă de 14 ani, sunt crescute de tatăl lor, singurul venit al familiei fiind indemnizația de handicap a Biancăi, în valoare de 599 lei, și alocația de stat a Aminei.

Din nefericire, tatăl lor a fost nevoit să amâne operația până după Paști, deoarece fondurile colectate până în prezent nu sunt suficiente. Aceasta este o decizie ce poate fi luată doar cu acordul echipei medicale implicate.

Pentru cei care doresc să contribuie financiar la operația vitală a Biancăi, contul în care puteți face donații este: BRDE200SV760 9080 2000, deschis în lei, la BRD, pe numele Maria-Bianca Vîrtelniță. Orice sumă, oricât de mică, poate face diferența în viața acestei tinere și a familiei sale.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă