Cât a costat outfitul din rafie pe care l-a purtat Delia?

Scris de In martie 27, 2024

Delia a ridicat nivelul pasiunii sale pentru rafie la un nou apogeu, făcând senzație pe rețelele de socializare cu apariția ei îmbrăcată într-o geacă din rafie, completată de o căciulă din același material. Dacă în trecut se pozase în Piața Obor cu sacoșe de rafie în mână, acum cântăreața a ales să integreze acest material în garderoba sa într-un mod îndrăzneț. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, creând o dezbatere între cei care apreciază noutatea și cei care preferă să glumească pe seama alegerii vestimentare.

Delia, cunoscută pentru predilecția sa pentru rafie, a reușit să stârnească odată în plus interesul publicului său, de această dată îmbrăcându-se în geacă și căciulă din acest material, alături de o sacoșă similară. Faptul că artista a ales să îmbrace haine realizate din acest material familiar pentru mulți dintre noi a deschis poarta unor comentarii amuzante și speculații legate de stilul ei vestimentar.

Prețul geacii de rafie purtată de Delia este un subiect de interes, iar potrivit informațiilor oficiale provenite de la brandul respectiv, aceasta are un preț inițial de 1.200 de lei. Cu toate acestea, în prezent, se găsește la un preț redus de doar 450 de lei, conform datelor prezentate pe site-ul oficial al brandului..

Reacțiile fanilor au fost diverse și pline de umor, mulți comparând ținutele Deliei cu plasele de cumpărături ale bunicilor lor. Cu toate acestea, gestul ei de a adopta acest material în garderoba sa a demonstrat încă o dată că artista este deschisă la experiențe vestimentare inedite și că este capabilă să își asume riscuri în ceea ce privește moda.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă