Roxana Vancea- pe urmele dinozaurilor la Dino Parc

Scris de In martie 27, 2024

În ultima vreme, pe pagina de socializare a Roxanei Vancea, fostă prezentatoare TV, au ap[rut multe postări despre aventurile trăite alături de fiul ei, Zian. Da această dată, Roxana Vancea, împreună cu soțul ei, Dragoș Paiu, și micuțul Zian, au făcut o escapadă la Râșnov pentru a explora minunile oferite de Dino Parc.

Familia Roxanei Vancea este una numeroasă, formată din cei doi copii, Milan și Zian. Milan este fiul soțului său dintr-o relație anterioară, astfel micuții fiind frați vitregi. Cu toate acestea, legăturile de familie sunt puternice, iar Roxana și Dragoș își trăiesc viața înconjurându-se de iubire și aventură.

Dino Parc din Râșnov a fost destinația aleasă pentru o zi de distracție și explorare pentru familia Vancea-Păiu. Aici, Zian a avut ocazia să descopere lumea fascinantă a dinozaurilor, să se plimbe printre uriași preistorici și să se bucure de activități care i-au captivat atenția.

Pe măsură ce Roxana împărtășește cu fanii ei aceste momente de bucurie și aventură alături de fiul ei, ea transmite și un mesaj puternic despre importanța petrecerii timpului de calitate în familie și despre bucuria simplă a descoperirii împreună.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă