Ce surpriză le-a făcut Cătălin Măruță copiilor săi?

Scris de In martie 25, 2024

Cătălin Maruță, cunoscutul prezentator de televiziune, a oferit familiei sale o experiență cu adevărat memorabilă în timpul unei vacanțe pline de aventuri în Londra. Într-o încercare de a aduce un strop de inedit și distracție în călătoria lor, Maruță și-a surprins copiii, Eva și David, prin vizitarea locului unde se găsește cel mai mare croissant.

Totul a început atunci când Eva și David au văzut un videoclip viral pe platforma TikTok, care prezenta acest croissant uriaș. Fascinați și curioși, cei doi copii nu și-au putut reprima entuziasmul și au exprimat dorința de a încerca această delicatesă neobișnuită. Cu un simț al aventurii și al poveștilor frumoase, Cătălin Maruță a decis să le îndeplinească dorința și să facă o oprire la această atracție culinară unică.

Croissantul gigant, care ar fi putut hrăni probabil până la opt persoane, a fost cu siguranță o surpriză impresionantă pentru Eva și David. Cu ochii larg deschiși și zâmbete pline de bucurie, cei doi copii au experimentat senzația de a se afla în fața unei astfel de delicatese imense și inedite.

Cătălin Maruță a fost încântat să împărtășească această experiență unică cu fanii săi de pe platforma Instagram, postând imagini alături de Eva și David și de croissantul gigant.

 


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă