Cine va urca pe scena de Zilele Municipiului Târgu-Jiu?

Scris de In aprilie 15, 2024

În perioada 20-26 mai, orașul Târgu-Jiu se pregătește să-și celebreze Zilele Municipiului, un eveniment așteptat cu mare bucurie de către locuitori și nu numai. Anul acesta, sărbătoarea va fi îmbinarea perfectă între tradiție și inovație, oferind o serie de evenimente captivante și surprize memorabile.

Una dintre noutățile acestui an este locația aleasă pentru desfășurarea evenimentelor. Dacă în anii precedenți Zilele Municipiului Târgu-Jiu se desfășurau pe Insulița Jiului, acum, în urma finalizării lucrărilor, sărbătoarea se va muta în noul parc din zona Narcise.

Organizatorii promit să ofere un program variat și captivant pentru toți participanții. Pe scena evenimentului vor urca nume cunoscute din peisajul muzical românesc, care vor încânta publicul cu spectacole de excepție.

Săptămâna va fi marcată de evenimente culturale deosebite, concerte de muzică ușoară, populară și folk, expozitii artistice și nelipsitele standuri cu preparate culinare tradiționale. Marti, 21 mai, în ziua dedicată Sfinților Constantin și Elena, patronii spirituali ai orașului Târgu-Jiu, scena din Piața Prefecturii va găzdui un concert susținut de Andia, aducând astfel un omagiu tradiției și spiritualității locale.

Continuând să încânte publicul, joi, 23 mai, în aceeași locație, pe scena din Piața Prefecturii va urca Killa Fonic, oferind un spectacol de neuitat pentru iubitorii de muzică urbană. Însă, surpriza cea mare va avea loc duminica, 26 mai, când publicul va fi răsfățat cu un concert extraordinar susținut de Roxen & DJ Set și Generic, într-o atmosferă plină de energie și veselie în noul parc din zona Narcise.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă

Prezentare Curent