Concert aniversar „Ani frumoși de cântec” alături de Roberta Crintea

Scris de In aprilie 2, 2024

O seară de neuitat se anunță în orașul Pitesti, iar pasionații de muzică populară sunt invitați să se alăture unei serii de momente de neegalat, oferite de artiști de seamă. Pe data de 30 mai, la ora 19:00 fix, Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitesti se va transforma într-un loc al încântării și emoțiilor transmise prin muzică, odată cu concertul aniversar al îndrăgitei cântărețe Roberta Crintea.

Intitulat „Ani frumoși de cântec”, acest concert marchează un moment special în cariera talentatei artiste și este așteptat cu sufletul la gură de către admiratorii muzicii autentice românești. Pe lângă interpretările inconfundabile ale Robertei Crintea, publicul va fi invitat să îi aplaude și pe alți mari artiști din lumea muzicii populare.

Printre invitații speciali care vor urca pe scenă alături de Roberta Crintea se numără Niculina Stoican, Mioara Velicu, Marian Medregoniu și mulți alții. Această constelație de talente va oferi o experiență muzicală memorabilă, îmbinând tradiția și inovația într-un spectacol de excepție.

Biletele pentru acest eveniment deosebit au fost puse în vânzare începând de astăzi, așa cum a anunțat și Roberta Crintea pe pagina sa oficială de Instagram.

Pentru cei care nu pot fi prezenți fizic la concert, există o veste excelentă: spectacolul va fi transmis și de către TVR Craiova, oferind oportunitatea tuturor pasionaților de muzică populară să se bucure de acest eveniment de la confortul propriilor case.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă