Cine este Alina Cîrstea? Gorjeanca vinde haine vedetelor de la Hollywood

Scris de In aprilie 2, 2024

Alina Cîrstea, o antreprenoare din județul Gorj, își vede afacerea prosperând în Statele Unite, unde a stabilit o filială pentru casa de modă pe care o conduce.

Alina Cîrstea a reușit să-și extindă operațiunile sale din domeniul modei în Los Angeles. În SUA, compania ei se specializează în vânzarea rochiilor de seară, rochiilor de cocktail, a creațiilor couture deosebite, a rochiilor de mireasă sofisticate și a costumelor din două piese. De curând, vedete de talie mondială precum Helen Hunt și Geena Davis au optat pentru creațiile românești pe covorul roșu de la Hollywood.

„Piața americană prezintă un potențial semnificativ pentru brand. SUA este una dintre cele mai mari piețe de consum din lume, cu o cerere crescută pentru produse de lux și design de calitate. Creațiile noastre au fost alese de numeroase personalități, atât pe plan național, cât și internațional, datorită designului exclusivist și a calității inegalabile. Recent, pe Covorul Roșu de la Hollywood, vedete de calibru precum Helen Hunt și Geena Davis au optat pentru ținutele noastre“- a  declarat femeia de afaceri pentru Adevărul.

Alina dorește să-și extindă prezența și în alte zone din SUA.

„Am ales să deschidem un showroom în Los Angeles datorită poziției sale proeminente în lumea modei și a divertismentului. Los Angeles este nu numai centrul industriei cinematografice, dar și un hub major pentru modă în SUA. De asemenea, populația diversă și cosmopolită a Los Angeles-ului oferă o oportunitate unică de a prezenta colecțiile noastre unei audiențe largi, variate și sofisticate. În plus, există un număr mare de evenimente pe Covorul Roșu“-a adăugat femeia de afaceri din Târgu Jiu.

Alina Cîrstea, în vârstă de 39 de ani, este fiica liberalului Gheorghe Orzan. Ea a absolvit Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu și a urmat o facultate cu profil tehnic, Informatică, la București. Atracția sa pentru modă s-a manifestat încă din copilărie. Primele sale încercări au avut loc la mașina de cusut a bunicilor.

„De fiecare dată când mergeam în vacanţe la bunici, eram atrasă de maşina de cusut a bunicii şi încercam să confecţionez singură rochii pentru păpuşi. Spre vârsta adolescenţei, devenisem din ce în ce mai pasionată de lumea modei şi încercam să fiu în permanenţă la curent cu ultimele tendinţe. Mi-am dat seama că, într-un fel sau altul, trebuie ca pasiunea pentru modă să se transforme în profesie. Prin persuasiune am reuşit să-i fac pe părinţi să-mi accepte şi să-mi susţină această cale“- a mărturisit Alina.

La vârsta de 23 de ani, Alina a hotărât să se lanseze în lumea modei.

„Am profitat de faptul că în zona rochiilor destinate evenimentelor festive oferta în piaţă era relativ limitată“-explică antreprenoarea din Gorj.

Dar cel mai important moment din viața sa a avut loc în 2009, când a fondat împreună cu soțul ei compania „Cristallini”, care este acum recunoscută în întreaga lume.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă