Delia lansează albumul „Flex” pe YouTube

Scris de In martie 28, 2024

În lumea muzicală românească, Delia Matache a rămas un nume de referință, îmbinând mereu inovația cu talentul și reușind să surprindă și să încânte publicul cu fiecare nouă producție. Ultimul său album, „Flex”, a demonstrat încă o dată versatilitatea și capacitatea sa de a evolua într-o industrie în continuă schimbare.

Lansat inițial pe magazinele digitale în noiembrie anul trecut, albumul „Flex” a adunat laude și aprecieri din partea fanilor și criticilor deopotrivă. Cu toate acestea, Delia nu se oprește aici. Într-un gest de generozitate și conectare directă cu fanii săi, artista a ales să lanseze întregul album pe YouTube, oferind astfel o experiență muzicală accesibilă tuturor.

Cu un total de 13 piese, „Flex” este un testament al colaborării și creativității. Delia a ales să-și îmbine talentul cu alți artiști de renume, printre care se numără Nane, Killa Fonic, Antonia și mulți alții. Această diversitate de voci și stiluri adaugă o complexitate fascinantă întregului album, oferind ascultătorilor o varietate de experiențe muzicale.

Piesele de pe „Flex” nu sunt doar o îmbinare ale unor voci diferite, ci și o manifestare a talentului și creativității lui Delia. Artista nu doar interpretează, ci și compune majoritatea melodiilor de pe album, demonstrând abilitățile sale de compozitoare și textieră. În plus, producția muzicală este asigurată de Alex Cotoi, un colaborator de lungă durată al Deliei, care a reușit să creeze un sunet distinctiv și captivant pentru fiecare piesă.

 

Etichetă ca

Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă