Gabriny – Gorjeanul lansat în industria muzicală internațională

Scris de In mai 1, 2024

Colegul nostru Gabriny acum producător muzical ansează un single nou de Tech House cu influențe latin-vintage

Birmingham, Regatul Unit – 27 aprilie 2024: Gabriny, un student gorjean în ascensiune în domeniul producției muzicale electronice, care în prezent studiază Electronic Music Production în Anglia, se pregătește să lanseze un nou single de Tech House. Lansarea este programată pentru 6 mai 2024 și promite să aducă un amestec de ritmuri contagioase și melodii captivante, cu speranța de a atrage și implica o audiență mai largă.

Single-ul intitulat „The One” este descris de Gabriny ca un amalgam de elemente electronice, pop, tech house și muzică de dans, inspirat și completat de sunete de instrumente de alamă, pian și violoncel, oferind un stil cu accente retro-latine alături de bătăi Tech House.

„Am dorit să creez un release de Tech House care să rezoneze cu așteptările publicului, reflectând totodată stilul meu ca artist. Îmi place să mă concentrez pe transmiterea emoțiilor prin muzica mea și sper ca această lansare să fie potrivită pentru diferite momente precum sărbătorirea iubirii, pasiunea, petrecerea și altele…”, a declarat artistul Gabriny.

Primele reacții la piesa „The One” au fost extrem de încurajatoare, un ascultător din Rivne, Ucraina, numind-o „melodia verii 2024”, în timp ce un utilizator din Knoxville, Statele Unite, a sugerat că ar putea fi „noul dans TikTok în devenire”. Comentariile pozitive continuă să curgă din întreaga lume, inclusiv din Venezuela.

Gabriny este descris de Paula Grecea drept un producător muzical pasionat și talentat, care lucrează din greu pentru a-și contura cariera în industrie. Acesta preferă să își folosească instinctele pentru a lansa muzică care să îi reprezinte personalitatea, sperând să se conecteze cu publicul său din ce în ce mai larg.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă

Prezentare Curent