Spectaculos! Imagini de pe Cheile Sohodolului proaspăt asfaltat

Scris de In mai 1, 2024

Drumul pitoresc ce străbate Cheile Sohodolului în județul Gorj a suferit o transformare spectaculoasă, după ce modernizarea sa a fost finalizată recent. Imaginile prezentate astăzi arată o schimbare impresionantă în infrastructura acestui traseu natural de 17,5 km, care leagă satul Runcu de Cheile Sohodolului.

Proiectul de refacere a infrastructurii și a părții carosabile a drumului județean DJ672C a fost realizat pentru a spori accesibilitatea și siguranța călătorilor, dar și pentru a atrage mai mulți turiști în această zonă pitorească a Munților Parâng. Modernizarea acestui drum reprezintă nu doar o îmbunătățire a condițiilor de transport, ci și o oportunitate de dezvoltare a turismului local.

Noul aspect al drumului va permite vizitatorilor să se bucure de peisaje montane deosebite și să aibă acces mai facil la atracțiile naturale din Cheile Sohodolului. Această inițiativă vine în contextul eforturilor autorităților locale de a promova potențialul turistic al regiunii și de a spori beneficiile economice aduse de turismul rural și ecoturism.

Cu această modernizare, se așteaptă o creștere semnificativă a numărului de turiști care vor explora această zonă remarcabilă a Gorjului, contribuind la dezvoltarea durabilă a comunităților locale și la conservarea frumuseții naturale a regiunii.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă

Prezentare Curent