INCREDIBIL: Familia directorului Teatrului din Târgu Jiu și-a deschis televiziune pentru că în oraș nu mai sunt jurnaliști

Scris de In februarie 9, 2024

Directorul  Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu, Mariana Ghițulescu, în mandatul căreia au plecat din instituția de cultură 17 angajați, 30% din numărul total al salariaților, beneficiază de sprijinul unui nou post de televiziune online, înființat chiar de soțul său, Giorgi Costel Dumitrașcu. 7 Tv este denumirea acestui post online, care se găsește pe Facebook. Acesta a cerut acreditarea la mai multe instituții și menționează în cerere că este redactor șef.  7 Tv are câteva interviuri cu primari, iar prima întrebare a „redactorului-șef“ arată nivelul de calificare a soțului Marianei Ghițulescu: „Ce realizări aveți, domnule primar?“. Nu avem informații că materialele respective sunt plătite, sau pur și simplu reprezintă un material jurnalistic, dar putem să observăm că sunt laudative la adresa edililor.

Societatea care deține acest post de televiziune este Megafone Media SRL. Potrivit portalului Termene, societatea Megafone Media SRL este deținută de Giorgi Costel Dumitrașcu, de care mai sunt legate alte două firme: Giorgimedia SRL și Quick Import Export SRL.

 

Firmă înființată la puțin timp de la instalarea în funcție a Marianei Ghițulescu

 

Societatea Megafon Media este înființată în dată de 6 martie 2023, conform aceluiași portal, adică la puțin timp după venirea Marianei Ghițulescu la conducerea teatrului din Târgu Jiu. Pe același canal de Facebook găsim multe filmări și postări de promovare a activității Marianei Ghițulescu. Pur și simplu, soțul își promovează și susține soția, care a constatat, în mandatul său de manager, că în Targu Jiu, nu există jurnaliști.

Tot în aceeași linie, a protejării soției, se înscrie și un site „proaspăt“: Day News. Multe dintre articolele se referă exact la cât de minunată este activitatea conducerii teatrului din Târgu Jiu. Like-uri „de serviciu“ sunt postate pe Facebook și de către unii actori, care au schimbat imediat tabăra fără să stea mult pe gânduri.

 

 

Activitatea lui Giorgi Costel Dumitrașcu nu se limitează doar în protejarea imaginii consoartei și în realizarea de interviuri laudative, ci și la coordonarea unei organizații non guvernamentale. EUROPEAN DEMOCRACY este un ONG care apare ca persoană de contact chiar jurnalistul Giorgi Costel Dumitrașcu. Această asociație apare pe site-ul Camerei Deputaților ca „REPERTOAR ONG“.

Mai mult decât atât, Giorgi Costel Dumitrașcu apare în mai multe fotografii alături de Marius Vlaicu, politician cu ștate vechi, care postează tot timpul pe Facebook materiale elogioase la adresa conducerii teatrului.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă