Iulia Vântur – despre Diwali și țara sa adoptivă

Scris de In aprilie 29, 2024

Iulia Vântur, artista noastră devenită divă indiană, vorbește despre sărbătoarea Diwali, ce în fiecare toamnă își aduce spiritul festiv atât în India, cât și în România! Cântăreață și actriță cu multiple talente, acum o figură iubită în India, nu-și poate ascunde entuziasmul pentru Festivalul Luminilor.

„Sunt un fan al Diwali-ului!” exclamă Vântur. „În fiecare an, mă asigur că sunt în India să mă bucur de magie. E vorba de prieteni, mâncare și multă distracție.”

Anul acesta, Vântur dezvăluie planurile sale ambițioase: „Mă lansez în arta rangoli-ului! Este atât de încântătoare. Diwali înseamnă lumină învingând întunericul, și este un moment pentru noi începuturi și pozitivitate.”

Frumoasa de 43 de ani subliniază importanța curățării interioare și exterioare: „Curățenia nu este doar în casă; este și în minte și în inimă.”

Dar glamorul nu se oprește aici. Vântur dezvăluie detalii despre stilul ei: „Culorile vii sunt punctul meu forte! Voi purta un costum galben în acest Diwali.”

Și ce este Diwali fără dulciuri? Vântur are preferatele ei pregătite: „Kaju Katli, Ras Malai și Rasgulla – sunt obligatorii!”

Dar sărbătoarea nu se limitează doar la India. Vântur zâmbește când vorbește despre țara ei natală: „Chiar și în România, acolo unde sunt părinții mei, Diwali devine popular. Mai mulți indieni înseamnă mai multă bucurie de Diwali!”

De la petreceri sclipitoare la decorații strălucitoare, Iulia Vântur răspândește bucuria Diwali-ului peste continente.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă