„Învingătoarea Senioară! Alejandra Rodríguez, 60 de ani, cucerește Miss Univers Buenos Aires”

Scris de In aprilie 28, 2024

Alejandra Rodríguez a dat lovitura în lumea concursurilor de frumusețe, devenind în premieră câștigătoarea Miss Univers Buenos Aires la vârsta de 60 de ani. Ea a descris victoria sa drept o „nouă paradigmă în concursurile de frumusețe”, bucurându-se să reprezinte o schimbare de paradigmă în industria modei.

Alejandra, avocată și jurnalistă din La Plata, a mărturisit că a făcut istorie în competiția de frumusețe, concurând cu alte 34 de concurente, inclusiv tinere de 18 ani. Ea este prima din grupa sa de vârstă care a câștigat acest prestigios titlu de Miss Univers Buenos Aires.

Dincolo de fascinantul ei succes, Alejandra a rupt tiparele și a urmat o carieră complexă, abordând inițial jurnalismul înainte de a obține o diplomă în drept și de a lucra ca consilier juridic pentru un spital. Pagina ei de Instagram oferă o privire fascinantă în viața ei, cu fotografii care reflectă pregătirea intensă pentru concurs, dar și momente relaxante la plajă și alte aventuri din viața sa diversificată. Alejandra Rodríguez reprezintă un adevărat model pentru toate femeile care doresc să urmeze visele și să îmbrățișeze frumusețea și succesul la orice vârstă.

Într-un interviu acordat în presa de specialitate, Alejandra a dezvăluit regimul de viață care o menține atât de radiantă. „Ceea ce încerc să fac este postul intermitent, cred că ajută foarte mult. Apoi, încerc să mănânc alimente organice, multe fructe, multe legume și folosesc creme bune”, a spus ea, revelând secretele sale de frumusețe care au captivat juriul Miss Univers. Alejandra demonstrează că frumusețea nu are vârstă și este un adevărat exemplu de grație și stil pentru femeile din întreaga lume.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă