Platforma X- taxă pentru noii utilizatori

Scris de In aprilie 19, 2024

Elon Musk intenționează ca X să impună o taxă pentru noii utilizatori pentru a descuraja prezența conturilor false și a celor automate pe platformă. Într-un schimb de replici cu un utilizator care a ridicat problema posibilelor modificări, CEO-ul Tesla și SpaceX a subliniat că impunerea unei taxe pentru postări, aprecieri și răspunsuri este „singura modalitate” de a combate această problemă.

Potrivit afirmațiilor lui Musk, noii utilizatori ar putea fi taxați pentru accesul la interacțiuni timp de primele trei luni de la înscrierea pe platformă. Această măsură vine după ce anul trecut X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a introdus un program pilot în Noua Zeelandă și Filipine, solicitând un abonament anual de un dolar pentru funcții cheie, conform informațiilor PA Media.

Musk a evidențiat că eliminarea conturilor false și a celor automate a fost o prioritate majoră de când a preluat platforma la sfârșitul anului 2022. Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat o creștere a conținutului spam după reducerile semnificative de personal, inclusiv a echipei de moderare a conținutului, făcute de Musk.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă