Andra-în lacrimi la Românii au talent

Scris de In aprilie 1, 2024

Andra a fost profund emoționată la Românii au Talent! Maya, o elevă de 13 ani, a ridicat sala în picioare, demonstrând un curaj remarcabil.

În cadrul acestui sezon al emisiunii „Românii au Talent”, spectacolul este cu adevărat impresionant, cu mii de români talentați care își prezintă abilitățile în fața juraților: Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Maya Giotea a fost una dintre concurenții care au reușit să impresioneze profund, atrăgând atenția tuturor cu talentul ei muzical și cu determinarea de a-și urma pasiunea.

Prestația Mayei a primit aprecieri din partea publicului și a juraților, însă cel mai emoționată a fost, fără îndoială, Andra. Ea a fost profund marcată de vocea și curajul adolescentei, care a ales să cânte o melodie dificilă a lui Whitney Houston.

”Doamne, ce curajoasă e fata asta! Ai ales cea mai grea melodie de la Whitney Houston. Ai o voce atât de frumoasă! (…) Eu am cântat prima dată, la 7 ani, când am urcat pe scenă, melodia asta. Ăsta e motivul pentru care m-am emoționat atât de tare. (…) E clar că țintești sus.”- a declarat Andra la Românii au Talent.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă