Delia dă startul concertelor din North American Flex Tour

Scris de In aprilie 1, 2024

Într-un demers îndrăzneț și plin de încântare, artistă Delia a pășit pe meleagurile americane, dând startul seriei de concerte din cadrul turneului North American Flex Tour. Cu un debut exploziv la New York sâmbătă seara, ea și-a captivat publicul cu energia sa contagioasă și repertoriul eclectic. Următoarea oprire a fost așteptată cu entuziasm în Chicago, duminică seara, unde pasionații de muzică au avut ocazia să se bucure de talentul și carisma ei.

Delia nu a ratat ocazia de a împărtăși momentele speciale din călătoria sa pe continentul nord-american, postând o serie de fotografii și videoclipuri de la concerte, dar și din locurile fascinante pe care le-a vizitat. Fiecare postare a fost întâmpinată cu entuziasm de către fanii ei din întreaga lume, care au fost alături de ea, chiar și dincolo de oceane.

Turneul continuă să cucerească inimile auditoriilor din diverse orașe, cu următoarele opriri programate pentru 6 aprilie la Montreal, apoi pe 7 aprilie la Miami, 11 aprilie la Seattle și 14 aprilie la Toronto. Fiecare eveniment este așteptat cu nerăbdare de către fanii care își doresc să se bucure de prezența și talentul Deliei.

 


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă