Olguța Berbec pregatește o surpriză specială pentru fanii săi

Scris de In aprilie 18, 2024

Pasionații muzicii populare românești au toate motivele să se bucure, pentru că una dintre cele mai iubite și apreciate voci ale genului, Olguța Berbec, pregătește o surpriză de proporții pentru fanii săi. Cu un anunț plin de emoție, artista a dezvăluit că va susține un concert extraordinar intitulat „Am Ales cu Inima”, programat să aibă loc pe data de 5 noiembrie, la Sala Palatului din București.

Concertul promite să fie un eveniment de neuitat, în care fanii vor avea ocazia să se bucure de vocea inconfundabilă a Olguței Berbec, într-o atmosferă magică și plină de farmec. Dar surprizele nu se opresc aici, pentru că alături de ea pe scenă va urca și partenerul său de viață și muzică, Remus Novac. Prezența acestuia va aduce un plus de emoție și autenticitate, transformând concertul într-un moment special pentru cei doi și pentru publicul lor fidel.

Și nu este tot! Pentru a completa tabloul muzical și a aduce o notă de rafinament și virtuozitate, Olguța Berbec va fi însoțită de Orchestra Națională Lăutarii, sub îndrumarea talentatului dirijor Nicolae Botgros. Această colaborare promite să ofere o experiență muzicală de excepție, în care tradiția și pasiunea se îmbină într-un spectacol memorabil.

Anunțul concertului „Am Ales cu Inima” a stârnit deja valuri de entuziasm printre fanii Olguței Berbec, care își așteaptă cu nerăbdare să fie martorii unei seri magice, în care muzica va umple inimile și sufletele lor.


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă