Octavia Geamănu- „Fii regină pentru o zi”

Scris de In aprilie 18, 2024

Octavia Geamănu se pregătește să încânte din nou fanii săi cu un eveniment deosebit pe care va avea onoarea să-l prezinte. Celebrul influencer a dezvăluit cu entuziasm că vineri va avea loc a doua ediție a evenimentului „Fii regina pentru o zi”, un moment special în care pasionații de modă vor avea șansa să se simtă ca adevărate regine.

Anunțul acestui eveniment a stârnit deja entuziasm printre urmăritorii Octaviei Geamănu, care așteaptă cu nerăbdare să participe la această experiență unică. Inspirat de eleganța și rafinamentul feminin, evenimentul promite să ofere participanților ocazia de a se simți în centrul atenției și de a experimenta atmosfera sofisticată a unei adevărate curți regale.

Octavia Geamănu a împărtășit câteva detalii și imagini din pregătirile pentru eveniment. Printre acestea se numără și o fotografie cu rochia pe care o va îmbrăca la această ocazie specială: o minunată rochie din satin mov, cu spatele gol, marca Idyllic. Cu un design elegant și feminin, această rochie promite să aducă un plus de rafinament și glamour evenimentului, subliniind stilul sofisticat al Octaviei Geamănu.

Alegerea rochiei pentru acest eveniment este doar unul dintre elementele ce confirmă pasiunea și atenția pentru detalii a influenceriței, care își dorește să ofere un spectacol memorabil și o experiență de neuitat participanților săi.

 


Opiniile cititorului

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.Câmpurile necesare sunt marcate *Radio Impact

Top Songs of All Time

Traficul curent

Titlu

Artistă

Prezentare Curent